Open dagen 2020!

Pouwer College leren kennen! Dat kan! Kom langs tijdens één van onze open dagen of vraag zelf een persoonlijke rondleiding aan!

Open dagen Pouwer College 2019-2020

Voor ouders en leerlingen die zich willen oriënteren op het vervolg na de basisschool of ouders en leerlingen die overwegen een overstap te maken naar een andere VO-opleiding organiseren wij open lesmiddagen om onze school te leren kennen.

Je bent altijd van harte welkom, maar op deze dagen hebben we een leuk programma voor je opgezet waar je aan kan meedoen en is er voor ouders de mogelijkheid om vragen te stellen en info te krijgen over onze school.

Woensdag 15 januari van 13.30 tot 15.30

Donderdag 16 januari van 13.30 tot 15.30

Voor alle vragen die er zijn rondom de open les middagen en praktijkonderwijs of voor een persoonlijke kennismaking en rondleidingen verwijzen wij u graag door naar onze contactpersoon Huub Vendrik.

030 -24 634 690

hvendrik@pouwermail.nl

Frank Alkemade is Teamleider bij X11

Ook interessant

- WINACTIE - WINACTIE - WINACTIE - Ben of was jij een leerling van Pouwer College óf zit jij in groep 8 en kom je volgend jaar op onze school, doe dan mee! Wil je weten wat je kan winnen of wat je daarvoor moet doen? Neem een kijkje op...

Lees verder