Brugklas

Superspannend! Je gaat binnenkort naar de brugklas en bent dan een jaar lang ‘brugklasser’. Je start jouw brugklas binnen MPower. Deze praktijkgerichte leerroute hebben wij samen met het Trajectum College (vmbo) ontwikkeld. Dat betekent dat je onderwijs volgt op de locatie van het Trajectum College, Vader Rijndreef 7-9 in Utrecht.

Binnen MPower is het onderwijs en de begeleiding afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorstromen naar het mbo als jij daar aan toe bent. En je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt. Zo heeft iedere klas twee eigen coaches. ’s Ochtends begin je de schooldag samen in de klas met een coach en bespreek je de doelen van dag. Aan het einde van de dag bespreken jullie samen hoe het is gegaan en sluit je de schooldag af. Je kunt met al je vragen bij je coach terecht. En dat geldt ook voor je ouders.

MPower biedt jou de kans om je eigen kracht en talenten te ontdekken door naast de lessen op school ook ervaring op te doen bij echte bedrijven. Ons onderwijs en de begeleiding zijn afgestemd op jouw talenten, jouw leertempo en jouw mogelijkheden. Zo heb jij dankzij MPower een grotere kans op het behalen van een diploma, een passende vervolgstudie of werkplek!