Organisatie

Pouwer College is een kleinschalige school voor praktijkonderwijs met circa 200 leerlingen en ongeveer 35 medewerkers. Wij hebben een team voor de interne fase (onderbouw) en een team voor de externe fase (bovenbouw).

Wijk en buurt:

Op Pouwer College werken we veel samen met organisaties en bedrijven in de wijk en in de stad Utrecht. Dat doen wij om onze leerlingen ervaring op te laten doen in de maatschappij. Veel mensen uit de wijk komen bijvoorbeeld naar ons gezellige restaurant, waar leerlingen elke woensdagavond een smakelijk en betaalbaar driegangenmenu klaarmaken en serveren.

NUOVO Scholengroep:

Pouwer College is een school van NUOVO Scholengroep, de stichting voor openbaar voortgezet onderwijs in de gemeente Utrecht. NUOVO Scholengroep is verantwoordelijk voor onderwijs aan een kleine vijfduizend leerlingen in de stad Utrecht. De scholen zijn verankerd in de stad en zoeken actief de verbinding met de samenleving. De tien openbare scholen van NUOVO bieden samen een breed aanbod van praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo en gymnasium.

Meer weten? Kijk op www.nuovo.eu