Als ouder/verzorger kennismaken met Pouwer college? Dat kan digitaal!

In verband met het coronavirus worden er ook op het Pouwer College maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Door de coronamaatregelen mogen wij u helaas niet op school uitnodigen. Wij willen u en uw kind wel de gelegenheid bieden, om op een digitale manier kennis te maken met onze school.

Op maandag 25 januari kunnen jullie van 11.00-12.30 uur deelnemen aan onze online open dag. Op de homepage van onze website staat een link weergegeven die dan openbaar zal worden.

Verder zijn er diverse video's van verschillende vakken hoe ze op Pouwer College worden gegeven. Ga hiervoor naar https://www.pouwercollege.nl/nieuws/kijkje-in-de-school.
Zijn er verder nog vragen en wil je graag contact met iemand over Pouwer College, stuur dan een e-mail naar hvendrik@pouwermail.nl of bel tussen 15.00-17.00 op 06-29424431.

Hartelijke groet,

Het Pouwer Team

Ook interessant

Hieronder zie je een aantal verschillende vakken zoals ze op Pouwer College worden gegeven. Wij hopen dat je zo een volledig mogelijk beeld krijgt van de school. Wij wensen jullie veel kijkplezier!

Lees verder

In de persconferentie van afgelopen dinsdagavond is bevestigd dat er vanaf 1 maart weer wat meer lessen op school mogen. Volgens de regels van het Ministerie kunnen alle leerlingen na deze voorjaarsvakantie tenminste weer één dag per week naar school komen.

Lees verder

13 en 14 februari was een geweldig schaatsweekend voor jong en oud. Bij ijsbaan De Watertoren, gelegen naast Pouwer College, waren zaterdag 250-300 en zondag 350-400 bezoekers, waarvan veel kinderen die voor het eerst op de schaats gestaan hebben.

Lees verder