Als ouder/verzorger kennismaken met Pouwer college? Dat kan digitaal!

In verband met het coronavirus worden er ook op het Pouwer College maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Door de coronamaatregelen mogen wij u helaas niet op school uitnodigen. Wij willen u en uw kind wel de gelegenheid bieden, om op een digitale manier kennis te maken met onze school.

Op maandag 25 januari kunnen jullie van 11.00-12.30 uur deelnemen aan onze online open dag. Op de homepage van onze website staat een link weergegeven die dan openbaar zal worden.

Verder zijn er diverse video's van verschillende vakken hoe ze op Pouwer College worden gegeven. Ga hiervoor naar https://www.pouwercollege.nl/nieuws/kijkje-in-de-school.
Zijn er verder nog vragen en wil je graag contact met iemand over Pouwer College, stuur dan een e-mail naar hvendrik@pouwermail.nl of bel tussen 15.00-17.00 op 06-29424431.

Hartelijke groet,

Het Pouwer Team

Ook interessant

Zoals u weet heeft het kabinet gisteravond een lockdown voor scholen afgekondigd. Helaas zijn de besmettingen niet genoeg gedaald en geld in Nederland de komende weken een strengere lockdown. Er is een uitzondering gemaakt voor de praktijkvakken in het Praktijkonderwijs.

Lees verder

Hieronder zie je een aantal verschillende vakken zoals ze op Pouwer College worden gegeven. Wij hopen dat je zo een volledig mogelijk beeld krijgt van de school. Wij wensen jullie veel kijkplezier!

Lees verder

Alle NUOVO scholen volgen het dringende advies van de VO-raad om geen oudergesprekken of ouderavonden op school te organiseren. We willen het aantal fysieke ontmoetingen zoveel mogelijk beperken. Dit betekent dat wij onze ouderavonden en oudergesprekken, tot nader bericht, digitaal laten plaatsvinden.

Lees verder